Pe timp de Pandemie, un fotbalist din La Liga a fugit din țară la majoratul iubitei sale!

0
95 views
fotbalist din la liga

Cine a spus că fotbalul și dragostea nu au nimic în comun s-a înșelat. Un fotbalist din La Liga a fugit din Spania la majoratul iubitei sale!

Mai exact, vorbim de Fedor Smolov, atacant rus care evoluează pentru Celta Vigo în prima divizie spaniolă de fotbal, La Liga. Acesta a ales să fugă din Spania pentru a merge în Rusia la majoratul iubitei sale! Fotbalistul a încălcat astfel regulile de izolare impuse de club, dar și de autoritățile spaniole. Jucătorul de 30 de ani nu a vrut să lipsească de la petrecerea de 18 ani a iubitei sale, Maria Yumasheva, care este nepoata fostului președinte al Rusiei, Boris Elțîn! Aceștia sunt logodiți din luna ianuarie.

Conform as.com, Smolov ar fi cerut de mai multe ori voie oficialilor de la Celta să plece, dar s-a lovit de refuzul acestora. Aceștia nu i-au putut accepta cererea pentru că nici cei de la Liga Profesionistă de Fotbal din Spania nu au fost de acord.

Astfel, jucătorul va fi amendat la întoarcerea din Rusia.

Nu este singurul caz în care un fotbalist din Spania fuge din țară și încalcă izolarea. Pione Sisto, care evoluează la aceeași echipă, a ales să plece din Spania în Danemarca, țara sa natală. De asemenea, Luka Jovic, atacant sârb de la Real Madrid, a fugit în Serbia pentru a participa la petrecerea iubitei sale.

Sursa foto: caughtoffside.com

Articolul precedentSfârșit atemporal
Articolul următor(VIDEO) Se găsesc din nou măști în farmacii!
Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.