A fost externat

Fostul ofițer M.A.I care a infectat zeci de persoane a fost externat din spital!

"în Știri" by

Fostul ofițer M.A.I care a infectat zeci de persoane a fost externat din spital!

Avem și vești bune în aceste momente cu toată nebunia pe care a creat-o acest virus numit Coronavirus.

Fostul ofițer M.A.I s-a vindecat de Coronavirus, chiar dacă el a mințit la început și nu a recunoscut că a fost într-o zona infectată, adică în Israel. Se pare că minciuna i-a fost iertată și s-a vindecat și a fost externat din spital.

El a fost internat în spitalul „Dimitrie Gerota” din București, spital care a intrat în carantină totală datorită minciunii lui. Bărbatul ar fi infectat zeci de persoane, pacienți, printre care și cadre medicale din acel spital.

Un dosar penal este deschis pe numele fostului ofițer M.A.I pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Acum în spital a fost făcută dezinfectarea și igienizarea, iar activitatea a fost reluată, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Chiar dacă toate demersurile au fost făcute, spitalul deocamdată nu primește pacienți noi.

Minciuna are picioare scurte zice un vechi proverb. A avut noroc și viața lui este în afara pericolului acuma, dar a pus alte zeci de vieți în pericol despre care nu știm cum este starea lor. Lucru care nu este normal venind din partea unui fost ofițer M.A.I. Om care trebuie să fie un exemplu bun pentru cetățeni. Probabil după ce va ieși din concediu medical va fi concediat.

Pensiile speciale încă există, iar el este unul dintre acei care beneficiază de ea.

 

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi