Președintele CNE l-a denunțat penal pe Ludovic Orban!   

"în Știri" by

Președintele CNE, Antonia Pup, l-a denunțat penal pe Ludovic Orban pentru acuzația de abuz de putere în lupta pe care CNE o duc pentru transportul gratuit al elevilor din toată țara. E o decizie pentru toți elevii din România, motivează ea, și vine în urma faptului că Guvernul României ține transportatorii ,,în brațe”.

Decizia dificilă și fără precedent vine în contextul unui articol de pe ziare.com în care președintele Federației Operatorilor de Transport Rutier recunoaște următoarele: Am dat microbuze, autobuze, am făcut turism electoral cât nu s-a făcut ‘ever’ în România. Transportatorii au susținut financiar campaniile electorale cu zeci și sute de mii de euro”

Antonia Pup acuză prim-ministrul României de ,,minciuni populiste” spunând că după ce a afirmat că va folosi OUG doar pentru oameni și doar atunci când situația o cere, acum face exact ce a făcut guvernul Dăncilă.

,,Motivul pentru care am ales să formulez denunț penal pe numele premierului României este unul cât se poate de simplu: elevii din România sunt victimele abuzului său de putere! După ce ne-a umplut de minciuni populiste cum că nu va folosi OUG decât în interesul cetățenilor și atunci când situația chiar o impune, Ludovic Orban ne-a anunțat că va prelungi licențele operatorilor de transport până în 2021, făcând exact ceea ce a făcut Guvernul Dăncilă, la al cărui declin a contribuit PNL – motivând că România are nevoie de o schimbare. Asta este o Românie a schimbării? Asta este România Educată pe care ne-o tot promiteți? E aceeași Românie în care operatorii de transport trag la răspundere partidele politice în ale căror campanii electorale au pompat fonduri – mai mult sau mai puțin legal? Ei înșiși au spus-o, deci să îi credem pe cuvânt. ” – Relatează Antonia Pup, președintele Consiliului Național al Elevilor

Emilian Horea este un pasionat înrăit de literatură. Învață la Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu" și adoră să scrie poezie. Îi mai place filosofia, să citească și să se implice în activități sociale. Se descrie ca fiind o persoană sociabilă, sensibilă și entuziastă iar în timpul liber participă la ateliere de creative writing și teatru.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi