zborurile

România suspendă zborurile către zonele-focar!

"în Știri" by

Marcel Vela, Ministrul de Interne, a anunțat sâmbătă că în țările aflate în zona roșie, zborurile se vor suspenda. Începând de duminică, de la ora 23,  vor fi suspendate toate zborurile către SUA, Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran .

„Având în vedere că multe țări au intrat în zona roșie am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Belgia, SUA, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 5 aprilie, ora 23. Nu se aplică zborurilor de transport de marfă, corespondență, zboruri umanitare, precum și aterizările tehnice necomerciale”, a declarat Ministrul Internelor pentru digi24.

Prin Ordonanța Militară 7, Marcel Vela reglementează astfel transporturile sezonierilor care muncesc în străinătate. „Vor fi permise zboruri charter pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state, cu avizul țărilor respective”, a mai declarat acesta.

Țările aflate în zona roșie:

Autor: Avram Andreea Ștefania

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*