La Casa de Papel

A apărut sezonul 4 din „La Casa de Papel”!

"în Știri" by

A apărut sezonul 4 din „La Casa de Papel”! Cea mai populară bandă de hoți se întoarce!

„La Casa de Papel”, serialul despre jaful de la Monetăria Regală a Spaniei, a fost inițial difuzat pe canalul spaniol Antena 3. Ulterior a fost cumpărat de platforma de streaming Netflix, fiind pentru câteva zile în primăvara lui 2018 cel mai urmărit serial online din Statele Unite!

Acesta a apărut pe Netflix la ora 9, ora României.

Iată orele la care s-a lansat pe Glob, dacă nu sunteți în Romania și nu ați fost pe fază:

Pacific Time – 00:00

Coasta de Est – 03:00

Europa Centrală – 08:00 (GMT+1)

Europa de Est – 09:00 (GMT+2)

Japonia – 16:00

Australia – 18:00

Noua Zeelanda – 20:00

În 2018, „La Casa de Papel” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza. Pentru sezonul 4, in distribuție se întorc Álvaro Morte (Profesorul), Úrsula Corberó (Tokyo), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituño (Lisabona), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Stockholm), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marsilia), Hovik Keuchkerian (Bogotá) şi Rodrigo de la Serna (Palermo). Najwa Nimri (Inspectoarea Sierra), Fernando Cayo (Colonelul Tamayo), Juan Fernández (Colonelul Prieto), Fernando Soto (Angel) şi Mario de la Rosa (Suárez). De asemenea, Pep Munné (Guvernatorul), Enrique Arce (Arturo Román), Kiti Manver (Mariví) şi José Manuel Poga (Gandía) completează lista actorilor acestui serial-fenomen.

Sursa foto: GetPopularNews

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi