bordel deschis

Polițiștii au descoperit un bordel deschis în plină Pandemie!

"în Știri" by

Polițiștii din Australia au descoperit un bordel deschis în plină Pandemie!

Unii oameni nu au menajamente când vine vorba de anumite servicii în timpul crizei Coronavirus. Polițiștii au descoperit un bordel deschis în plină Pandemie!

Astfel, patronii unui bordel ilegal din Melbourne au fost amendați pentru nerespectarea restricțiilor impuse din cauza COVID-19, conform Mediafax. De asemenea, mai mulți clienți au fost văzuți că așteptau la ușa unei prostituate! Încercând să-și ceară scuze, patronii au declarat că nu știau nimic despre restricțiile asupra întreprinderilor neesențiale.

Pe lângă acest eveniment, Poliția din Melbourne, Australia a mai emis încă 12 amenzi în ultimele 24 de ore. Aceste amenzi au fost emise, de asemenea, pentru nerespectarea regulilor menite să oprească răspândirea Coronavirusului.

Astfel, comisarul adjunct Shane Patton a declarat că acțiunile ilegale au ajuns în atenția poliției pentru că strada era extrem de aglomerată. „Mă uimește. Am fost chemați la acest bordel pentru că strada era atât de aglomerată, ba chiar a creat un blocaj în trafic”, a declarat el pentru jurnaliștii australieni. Pe lângă patronii bordelului, și o prostituată a fost amendată.

În suburbia Frankston, la o sală de masaj pentru adulți, o angajată și un client de sex masculin au fost amendați marți, după ce s-a constatat că la salon erau întreprinse „servicii neesențiale”. Graham Aston, comisar de poliție, a declarat că au fost descoperite mai multe bordeluri care acționau ilegal.

Până acum, au fost efectuate mai mult de 1000 de verificări în toată țara, iar 23 de oameni au fost amendați.

Sursa foto: Mediafax

 

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi