bonus lunar

Medicii care lucrează cu bolnavii de COVID vor primi bonus lunar de 500 de euro!

"în Știri" by

În cadrul conferinței de joi cu premierul Ludovic Orban, Klaus Iohannis a hotărât să sprijine medicii care luptă împotriva Coronavirusul cu un bonus lunar de 500 de euro.

Această masură vine în contextul crizei Spitalului din Suceava.  „Personalul medical, medicii noștri sunt linia noastră de apărare împotriva epidemiei. Avem încredere în ei. Ne punem speranțele în ei. Trebuie să fim foarte conștienți că pentru ei este o situație de stres major. Este un pericol suplimentar la care se expun. Avem aștepări mari de la ei. În consecință, cred că este corect să recunoaștem această situație. Evident, că este nevoie și de un pic mai mult decât cuvinte furmoase. Deci, am solicitat astăzi Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID. Vorbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună. Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil. Am promisiuni din Guvern. Am vorbit cu Premierul Orban, cu ministrul Fondurilor Europene. Am promisiuni că în foarte puțin timp vor veni cu soluții foarte concrete. Trebuie să știți că mă bazez pe dumneavoastră toți…și autoriăți centrale, și autorități locale din Suceava, să rezolvăm repede și bine această situație. ”, declară președintele României, conform Digi24.

Autor: Avram Andreea Ștefania

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi