Arhiepiscopiei

ÎPS Teodosie vrea bisericile deschise în noaptea Învierii! Vezi detalii!

"în Știri" by

Arhiepiscopul Tomisului vrea ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, deși slujbele pot fi făcute acum doar fără accesul publicului, din cauza Coronavirusului.

ÎPS Teodosie consideră că, atâta timp cât se respectă normele de siguranță medicală, lăcașele de cult pot fi deschise de Paște. “ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nădăjduiește ca Bisericile să poată fi deschise pentru credincioși în noaptea de Paști, cu respectarea normelor de siguranță medicală“, a transmis, joi, Arhiepiscopia Tomisului. Reprezentanții Arhiepiscopiei spun că își doresc deschiderea bisericilor pentru credincioși, atâta timp cât există locuri în societate în care circulația este liberă. “Mesajul vine în contextul în care ierarhul a observat că există alte locuri în societate unde cetățenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranță medicală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului”, au mai transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. Pentru limitarea răspândirii Coronavirusului, prin Ordonanțele Militare adoptate de autorități “Se pot oficia slujbe în lăcaşurile de cult, de către slujitorii bisericeşti/religioşi fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”.

Sursa foto: Adevarul.ro

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi