Spitalul Județean Suceava

În plină Pandemie, Spitalul Județean Suceava rămâne fără conducere!

"în Știri" by

În plină pandemie de Coronavirus, Spitalul Județean din Suceava rămâne fără conducere.

Miercuri seara, managerul spitalului, Florin Filip și Doina Ganea Motan, directorul medical și-au prezentat demisia. Iar directorul de îngrijiri medicale Mihaela Hreceniuc este în izolare la domiciliu.

„Încerc să mă lămuresc cu aceste aspecte. Nu pot comenta în acest moment. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, pentru Mediafax.

În urmă cu o săptămână, după ce a fost suspendat contractul de managment al lui Vasile Râmbu, conducerea pentru Spitalul Județean Suceava a fost preluată de către Florin Filip și Doina Ganea Motan.
Oameni care, după aproximativ o săptămână, au demisionat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și abuz în serviciu în cazul celor întâmplate la Spitalul Județean Suceava.

„Sunt avute în vedere împrejurările în care s-a realizat testarea pentru infecţia cu COVID-19, respectiv au fost testate unele persoane, cu încălcarea reglementărilor legale, în condiţiile existenţei unui număr limitat de teste, iar probele recoltate unor angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava nu au fost înaintate către laboratoare specializate, în vederea analizării, ceea ce a determinat prelungirea perioadei de izolare a cadrelor medicale, zădărnicind în acest fel activităţile de prevenire şi combatere a infecţiei virale cu noul Coronavirus”, au declarat procurorii.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi