Meflochina

Rusia ar fi găsit tratamentul pentru Coronavirus – Meflochina!

"în Știri" by

Agenţia medico-biologică a Federaţiei Ruse a anunţat sâmbătă, 28 martie, că ar fi găsit tratamentul pentru infecția cauzată de COVID-19. Meflochina este preparatul pe baza căruia a fost creat tratamentul.

„Medicamentul are selectivitate înaltă care blochează efectul citopatic al coronavirusului în structura celulară şi previne replicarea acestuia, iar efectul imunosupresiv al «Meflochinei» împiedică activarea răspunsului inflamator cauzat de virus. Adăugarea antibioticelor macrolide şi a penicilinelor sintetice nu numai că împiedică formarea unui sindrom bacterian-viral secundar, dar vă permite, de asemenea, să creşteţi concentraţia agenţilor antivirali din plasma sângelui şi plămânilor. Acest lucru va oferi un tratament eficient pentru pacienţii cu infecţie cu coronavirus de severitate variată”, a declarat Veronica Skvorţova, şefa Agenţiei medico-biologice.

„Mai mult ca atât, Agenţia lucrează pentru a crea, pe baza «Meflochinei», o schemă eficientă şi sigură pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus, care nu numai că va depăşi incidenţa maximă, ci o va controla în mod eficient în viitor” a adăugat aceasta.

Autor: Fodor Andra-Maria

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi