Iohannis a retras decorația

Președintele Klaus Iohannis a retras decorația oferită Spitalului din Suceava!

"în Știri" by

În urma numeroaselor infectări cu COVID-19 de la Suceava, Președintele Klaus Iohannis a retras decorația oferită Spitalului de Urgență, conform Mediafax!

În contextul scandalului privind cadrele medicale din instituția sanitară, dar și a numărului mare de infectări, Președintele a decis să retragă decorația oferită anul trecut Spitalului Județean din Suceava, „având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior”.

În anul 2019, spitalul a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, în semn de apreciere „pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical”.

Peste 630 de cazuri de infectări cu COVID-19 au fost descoperite în Suceava.

Municipiul Suceava, împreună cu alte 8 comune, au intrat în carantină totală! Vezi aici ce înseamnă asta!

Sursa foto: Digi 24

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi