Motociclist din Spania, prins că a călătorit 21 de km ca să cumpere pâine!

0
553 views
motociclist din Spania

Un motociclist din Spania a fost prins că a călătorit 21 de km ca să cumpere pâine!

În timpul Pandemiei, oamenii găsesc tot felul de scuze pentru a-și părăsi domiciliul, și eventual să plece cât mai departe. Așa a fost și cazul unui motociclist din Spania, care a călătorit 21 de km ca să cumpere pâine! Astfel, a încălcat interdicțiile Guvernului de a ieși din casă pentru cumpărături în apropierea locuinței, conform El Pais.

La un punct de control dintr-o zonă montană, duminica trecută, polițiștii din Garda Civilă spaniolă a oprit un bărbat pe motocicletă care spunea că merge „să cumpere pâine”. Nu a fost nevoie decât de actul de identitate pentru ca polițiștii să realizeze că bărbatul locuia, de fapt, la 21 de km distanță! Astfel, s-a dovedit că motociclistul nu a găsit pâine în niciunul din cele 5 orașe prin care a trecut până a fi prins.

Pus în fața faptului împlinit, acesta a recunoscut: „Am ieșit să cumpăr pâine și…”. În consecință, bărbatul a fost amendat și escortat la el acasă.

Polițiștii Gărzii Civile susțin că nu este singurul caz în care șoferii recurg la o astfel de „escapadă”, fiind nevoiți să amendeze 3 695 de șoferi. Aceștia continuă, din păcate, să încalce regulile de restricție impuse din cauza Pandemiei de Coronavirus.

Aceasta nu este singura întâmplare ieșită din comun în timpul Pandemiei. Un cercetător și-a blocat 4 magneți în nas încercând să creeze un colier anti-Coronavirus! Mai multe, aici.