Mafia Italiană

Mafia Italiană, pusă pe butuci din cauza virusului!

"în Știri" by

Polițiștii Italieni precizează ca restricțiile impuse de noul coronavirus afecteaza Mafia Italiană, mafioții fiind îngreunați în afacerile lor ilegale de pandemie

Chiar și cele mai temute ramuri ale Mafiei, în primul rând cea calabreză, ‘Ndrangheta – numărul unu în traficul mondial de cocaină, e afectată. Dar, spune șeful Direcției de Investigații Anti-Mafia, că aceștia așteaptă o perioadă mai bună. Capii Mafiei vor imediat să se reprofileze după trecerea epidemiei.

“Un vechi proverb sicilian se aplică în situaţia de faţă: ‘calati junco, ca passa la china’ (apleacă-te, trestie, să treacă revărsarea)”, spune oficialul născut la Palermo. Mafioţii au stat în umbră şi în alte perioade grele, cum ar fi epidemiile de holeră din secolul al XIX-lea sau în al doilea război mondial ” reaminteşte generalul Giuseppe Governale

Ministrul de Interne de la Roma a anunțat în primele săptămâni din luna Martie o scădere de 64% a încălcării legii. Măsurile de izolare au ajutat și la prinderea unui mafiot din Calabria, Cesare Cordi.

Mulți experți în Mafia Italiană sunt îngrijorați însă că această criza va forța mafia să se implice în afaceri ilegale cu alimente, contracte în construcții publice ș.a.m.d.

Deja au apărut primele semne de afaceri pe piața neagră cu măști, dezinfectant și schipamente antivirus cărora Italia le resminte lipsa, conform unui articol digi24.

Emilian Horea este un pasionat înrăit de literatură. Învață la Colegiul Național ,,Liviu Rebreanu" și adoră să scrie poezie. Îi mai place filosofia, să citească și să se implice în activități sociale. Se descrie ca fiind o persoană sociabilă, sensibilă și entuziastă iar în timpul liber participă la ateliere de creative writing și teatru.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi