Un pastor din Suceava a murit de Coronavirus, însă nu a fost raportat printre cele 40 de decese

"în Știri/Texte" by

Ai spune că măcar după moarte ești pomenit, însă aparent nu în cazul tuturor. Un pastor din Suceava care a murit în dimineața de 26 martie, a fost îngropat în aceeași zi după-amiază, iar familia sa a aflat de abia pe 27 că a decedat din cauza Coronavirusului. Cu toate acestea, nu a fost trecut nici acum în situația națională a celor 40 de decedați.

Nici după moarte nu a fost pomenit.

Viorel Candrianu (sau Candreanu), pastorul Bisericii Baptiste Betel din Ipotești, cunoscut fiind la nivel național, a fost testat pe 24 martie și trimis acasă. Pe 25 martie i s-a făcut rău, a fost readus la spitalul din Suceava și a murit pe 26 martie.

Alți pastori și biserici din țară au declarat că moartea sa ar fi fost accelerată de Coronavirus. Colegul său, Marcel Lungu, confirmă că “familia a primit rezultatul, pozitiv, a doua zi după deces”.

Înmormântat în aceeași zi.

Pe 26 acesta a decedat. Avea 62 de ani, urma să împlinească 63 pe 22 mai. Înmormântarea sa, deșfăsurată în aceeași după-amiază a aceleiași zile, a fost urcată pe YouTube.

Sunt prezente doar rudele apropriatul și pastorul Marcel Lungu, cel care anunțase starea bărbatului și groparii.

Fratele care a oficiat ceremonia confirmă că moartea lui Viorel a survenit în aceeași zi, însă nedezvăluind motivul.

Reprezentanții DPS Suceava afirmă că “spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților” și de aceea nu apare pe ea. Astfel spus, DPS adaugă că nu a fost anunțat oficial nici duminică că omul decedase, deși el era îngropat de joi.

Ultima zi când Suceava a raportat morți este 25 martie. De atunci s-a mai raportat doar un singur deces din județul Suceava, dar omul murise în București, unde a fost și spitalizat.

 

 

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi