jucării sexuale

Coronavirusul nu poate împiedica întâlnirile online, pare-se! Oamenii preferă întâlnirile online, iar vânzările la jucării sexuale au explodat! Deși stilul de viață al tuturor s-a schimbat odată cu apariția acestui virus, oamenii apelează acum, mai mult ca niciodată, la aplicații de dating precum Tinder.

Astfel, fondatorii unor aplicații pentru dating își îndeamnă clienții să se întâlnească virtual, pentru moment.

Aceștia atenționează populația să evite contactul fizic în timpul pandemiei de Coronavirus. Potrivit Technology Review, un purtător de cuvând al companiei Tinder a declarat că: ,,Înțelegem că membrii noștri se întâlnesc deseori față în față, iar, dată fiind situația, vrem să le amintim de precauțiile pe care ar trebui să le ia”.

Deși oamenii preferă înâlnirile clasice, alternativa în această perioadă este discuția purtată online, prin apelul video.

Astfel a fost lansată o aplicație care permite ,,întâlniri” online de scurtă durată, cu mai multe persoane. Cel interesat trimite un mail celor care gestionează aceste întâlniri, acesta punându-i mai apoi în legătură pe respectivi.

Justin Lehmiller, un cercetător de la Institutul Kinsey, din SUA, anunță că cererea de jucării sexuale a crescut cu până la 40% în perioada aceasta.

Asta datorită faptului că procentajul oamenilor singuri din timpul pandemiei este mult mai mare. Printre oameni aflați în autoizolare se află un număr incredibil de mare de persoane singure, astfel că vânzările la jucării sexuale au explodat în ultima perioadă! Nu doar persoanele pe care pandemia le-a prins singure sunt interesate de aceste jucării sexuale, se pare.

Justin a mai declarat că: ,, Pandemia va pregăti astfel terenul unei revoluții tehnologice în materie de sex, pe care care am anticipat-o cu toții, dar care va avea loc mai repede decât ne așteptam”.

Sursă: Mediafax.ro