Mamă infectată cu Coronavirus și-a luat adio de la fiul său printr-un mesaj.

0
6.926 views
mesaj

Fiul unei femei în vârstă de 75 de ani din Bergamo, unul dintre orașele grav infectate de Coronavirus, s-a deschis într-un interviu și a vorbit despre ultimele momente din viața mamei sale. Aceasta i-a trimis un mesaj pe WhatsApp în care îi mărturisește că va muri.

mesaj femeie Bergamo

Sursa foto: Notixie.it

“Mama mea, Annalisa, avea 75 de ani, dar în afara de unele probleme de cataracta, starea ei de sănătate era bună”, a povestit Nicola într-un interviu, citat de Notizie.it.

„În jurul datei de 4 martie a început să aibă febră și dureri musculare foarte severe. Am făcut totul, am sunat la 112, am vorbit cu medicul de familie, dar toată lumea a spus să stea acasă, este o gripă normală, iar doctorul i-a prescris un antibiotic. Pe 9 martie tatăl meu a dus-o la spital, în Ponte San Pietro. Au pus-o pe o targă în camera de gardă și a durat o zi până a fost văzuta de un medic. Totul era un haos general. Au testat-o după o zi, iar rezultatele au venit după trei zile. Când rezultatele s-au dovedit a fi pozitive, au început să îi administreze medicamente împotriva COVID-19. Părea să fie sub control. Nu avea decât tuburile în nas. Am vorbit cu ea prin apeluri video și ne spune ca se simte bine. Apoi, dintr-o data, pe 18 martie, a început să se simtă rău. Respira greu și i-au pus mască de oxigen și ventilator pentru a o ajuta”, a adăugat bărbatul.

Starea ei s-a înrăutățit treptat, acest sfârșit fiind inevitabil.

„Cel mai tragic a fost când ne-a spus că moare într-un mesaj pe WhatsApp. Ne-a spus ca ii dau morfină și că moare”.

Mai multe detalii despre Coronavirus și simptomele acestuia, chiar aici!