Cătălin Moroșanu îl va ajuta pe tăticul călăreț să-și construiască o casă!

"în Știri" by

Cătălin Moroșanu îl va ajuta pe tăticul călăreț să-și construiască o casă! Povestea lui Sergiu Ion, tânărul ce a călărit 50 de kilometri până în Iași pentru a duce mâncare nevestei care tocmai născuse și copilului nou născut, l-a sensibilizat pe celebrul luptător!

Astăzi Cătălin și fratele său, Claudiu, l-au vizitat pe tânărul călare în centrul Iașiului și i-au adus mai multe produse alimentare și nu numai!

„Când am aflat că este de la Iași am zis ce trebuie neapărat să-l cunosc. Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă”, a spus campionul la lupte.

Tânărul a ținut să îi mulțumească sportivului care a făcut un gest umanitar în situația de criză cu care ne batem toți în acest moment: „Nu mă așteptam să vină Cătălin Moroșanu la noi… mulțumesc mult…”. Ziarul Bună Ziua Iași și Cătălin Moroșanu se oferă să ajute familia lui Sergiu, formată din șase membri: Sergiu, soția lui și cei patru copii, unul nou născut, două fete și un băiat.

sursa foto: prosport.ro

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi