Bulgaria

Bulgaria nu mai are decese cauzate de Coronavirus deoarece se respectă regulile!

"în Știri" by

De la începutul epidemiei Bulgaria a înregistrat doar 3 decese. În ultima săptămână, bilanțul deceselor a rămas neschimbat! Un medic român din Vidin spune că bulgarii respectă regulile stricte impuse de autorități!

La nivel național, în Bulgaria, s-au remarcat 276 de cazuri de Coronavirus și numai 3 decese, număr neschimbat de aproape o săptămână.

“Eu cred că sunt foarte importante măsurile astea și am văzut că din momentul în care au început să se ocupe de igiena personală, precum și faptul să nu ies la cumpărături, în oraș, pur și simplu nu au contacte cu altă lume, sunt rezultate. (…) Într-adevăr, cazurile sunt mult mai puține sau nu prea am mai avut cazuri. Aici trebuie să menționăm și granițele. Toți care vin sunt puși în carantină 14 zile, fie la domiciliu, fie la centre, în special cei care sunt dovediți cu virusul se duc în centre speciale pentru păstrarea distanței și să nu-i infecteze pe ceilalți”, a declarat Ivo Gheorghiev.

Doctorul spune că, în general, oamenii cu forme ușoare sau medii de COVID-19 primesc medicamente antivirale și tratament pentru afecțiuni respiratorii.

“Sunt câteva tipuri de infectați cu COVID-19: tipuri ușoare, medii și tipuri grave. Tratamentele, deocamdată, sunt în folosința medicilor care sunt la reanimare, că asta ne interesează mai mult. (…) În general, sunt tratamentele care se aplică la oameni cu insuficienţă respiratorie”, afirmă medicul.

Fodor Andra Maria

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi