Povestea tânărului surprins pe cal pe străzile din Iași!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Ieri internetul vuia despre el, dar mulți nu știu ce căuta acolo. Povestea tânărului surprins pe cal pe străzile din Iași!

Bărbatul are 22 de ani și locuiește la o distanță de 50 kilometri față de reședința județului Iași, într-o comună, Răducăneni. Iubita acestuia tocmai născuse la maternitatea din oraș, iar pentru că autobuzele nu au mai circulat, a fost nevoit să găsească un mijloc de transport, să își vadă fiul născut. Din păcate, acesta și-a ales un cal și a pornit către Iași, luându-și inclusiv măsuri: o mască pe față, cum ne sfătuiesc autoritățile. Forțele de ordine l-au oprit în centrul Iașiului și i-au dat un advertisment.

Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat pentru Mediafax că tânărul le-a prezentat poliţiştilor o declaraţie pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanţa Militară 3/2020, însă a primit un avertisment pentru că în Iaşi nu se poate intra cu animale, în baza unei decizii a Consiliului Local.

sursa foto: Facebook

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi