Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu acuză medicii suceveni de lașitate!

Situația din Suceava nu este tocmai una foarte bună. Aproximativ 90 de cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean au fost infectate cu noul Coronavirus.

În urma întâmplării, Spitalul a fost închis pentru dezinfecție, iar pacienții au fost mutați în alte unități.

Cătălin Moroșanu și-a exprimat opinia!

Campionul K1, Cătălin Moroșanu, care e născut în Cotnari, localitate aflată la 80 de km de Suceava, a făcut o postare pe facebook prin care și-a exprimat opinia referitor la problemele apărute în Suceava din cauza virusului.

El consideră că principalii vinovați pentru situația creată la Suceava sunt medicii. El spune cum că medicii ar fi tratat bolnavi de Coronavirus în cabinetele particulare, iar mai apoi au intrat în contact cu alți colegi de la Spitalul Clinic Județean.

Postarea de pe facebook a lui Moroșanu:

„Situația de la Spitalul Județean Suceava a fost creată de medici! Mulți dintre ei au cabinete particulare și au tratat pacienți care aveau Coronavirus! Apoi au venit la Spitalul Județean și au infectat pe toți colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecție, dar medicii sunt principalii vinovați! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor și-au luat concediu medical și au tratament preferențial față de oamenii de rând! Sunt pacienți care stau câte 30 la o singura toaletă!

Au dat bir cu fugiții și au lăsat Spitalul fără personal medical, situația este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe niște oameni care nici măcar nu au mustrări de conștiință, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenții medicali și o parte din personalul medical.Suceava trebuie închisă!!!! Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Vă spun eu:NIMENI!!! […]Stați în casă dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpără testere pentru toată populația, riscăm să murim pe capete!!! O să revin cu noi informații!”, a spus Cătălin Moroșanu pe facebook.