Oamenii sunt înghesuiți
Oamenii sunt înghesuiți

În timpul Pandemiei, oamenii sunt înghesuiți în microbuze!

O femeie din Constanța a postat pe facebook o fotografie, cu un microbuz plin-plin de oameni. Microbuz cu care ea trebuie să ajungă la locul de muncă.

În plină pandemie de coronavirus, unde la magazin au voie doar 5 persoane în interior, se pare că mijloacele de transport în comun sunt pline, ba chiar oamenii stau înghesuiți. Locurile fiind pline și oamenii stau și în picioare.

Regula de 2 m distanță între persoane se pare că nu este respectată în acest caz.

Acest lucru se întâmplă pe ruta Constanța-Cumpăna.

„Stimată doamnă primar, vă exemplific modul în care ne-am deplasat dimineață la serviciu în microbuzul TRL, cursa de la ora 7.00.

Suntem noi cei ce suntem în linia 1 şi a 2-a care asigurăm servicii de permanenţă, care nu avem un salariu din care să ne şi permitem două maşini la domiciliu cu care să ne deplasăm în siguranţă. Am ajuns la serviciu cu ochii în lacrimi, am fost nevoiţi să respirăm 100 cm cubi de aer! Vă rog să faceţi ceva!”, a scris femeia pe Facebook.

„Nu am întâlnit un organ de ordine publică care să verifice dacă toţi călătorii aveau documentele obligatorii de deplasare. Avem copii care ne aşteaptă acasă, colegi de serviciu, părinţi şi bunici pentru care ne simţim răspunzători. Ni s-a spus sa fim conştienţi pentru a nu deveni criminali. Vă rog să luaţi măsuri urgente!”, mai scrie femeia din Constanța pe Facebook.

Sursa foto: Mediafax