prințul charles

Dramă în familia regală: Prințul Charles, testat pozitiv pentru Coronavirus!

"în Texte" by

Tot mai multe celebrități ajung să fie infectate cu COVID-19. Prințul Charles, testat pozitiv pentru Coronavirus!

Prințul Charles, fiul Reginei și moștenitorul tronului Marii Britanii, a fost confirmat cu noul Coronavirus. Ducesa de Conwell, soția sa, a fost testată și ea, doar că rezultatul a fost negativ.

„Ducesa de Conwell a fost de asemenea testată, însă nu are virusul. Prințul și ducesa se află acum în izolare acasă, în Scoția. Nu este posibil să constatăm de unde a luat Prințul virusul, datorită numărului mare de interacționări datorate rolului său public în ultimele săptămâni”, se arată într-un comunicat de presă transmis presei britanice.

În vârstă de 71 de ani, Prințul a manifestat până acum doar simptome ușoare de infecție cu Coronavirus.

Sursa: CNN

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Anomalia peisajului

Anomalia peisajului

Trezește-mă din existența putredă și înfrumusețează-mă cu a ta orbire a cristalului atrăgător....
Derulează înapoi