viața sexuala

Se aud plânsete în această țară din cauza Coronavirusului, dar în paturile adolescenților e liniște de moarte. “Pandemie pandemie, nu mai arzi ceva cu lunile” strigă îndurerați tinerii țării. Toți avem greutăți de suportat, dar peste lipsa de sex cum trecem în carantină? Cum ne-a afectat virusul viața sexuală?

Am vorbit cu mai mulți tineri să vedem cum rezistă aceștia pe timpul carantinei. Cum se simt după săptămâni fără sex, dacă folosesc mai mult aplicațiile online și ce fac ca să suplinească lipsa.

Am avut parte de surprize mari: am întâlnit de la tineri care nu s-au lăsat afectați de carantină până la tineri care au ajuns la concluzia că Pornhub Premium nu e chiar atât de scump.

“Sincer să fiu, după două săptămâni de stat în casă și dat swipe right pe Tinder aproape tuturor la cât de tare mă plictisesc, am ajuns la concluzia că abonamentul pentru Pornhub Premium nu e chiar atât de scump” – Marian, 18

Păcat că Marian a investit bani în această cauză nobilă înainte să afle că Pornhub și-a deschis porțile, arhiva sa Premium fiind gratis acum peste tot în lume. Lucru deloc surprinzător, având în vedere că numarul utilizatorilor de pe Tinder și Pornhub a crescut cu 65%. Măcar știm ce afaceri n-o să aibă nevoie de ajutor economic de la guvern. Și v-am sfătui să țineți bine momentul ăsta: cam singura dată în viață când virginii sunt în avantaj.

Alți tineri, însă, sunt mai cu capul pe umeri, chiar dacă suferă la fel de mult:

,,Deși uneori mi-aș dori să nu mă gândesc la asta, deoarece trăim într-o perioadă care presupune mult mai multe lipsuri decât această plăcere, duc lipsă
Spun că nu aș vrea să mă gândesc la asta pentru că în comparație cu alte probleme, lipsa sexului e parfum, dar mă gândesc, pentru că e o parte importantă a vieții noastre.

Fiind în izolare, departe fizic de toți prietenii care te distrag de la aceste dorințe prin compania lor, simt cum mintea mea oscilează între două extreme, îmi doresc să treacă această perioadă și să pot ieși din nou, fără a mă gândi obsesiv la următoarea baie unde să mă spăl pe mâini și resemnarea față de situație.

Totuși, noroc că avem dating apps, nu? După cum am explicat mai sus, de ce aș vrea să vorbesc cu un băiat pe care îl plac dacă știu că nu mă pot vedea cu el?” – Ioana, 19

Alții… numără zilele până când o să moară:

Da cum e cu ăștia în relație?

Ei bine, cu nimic mai bine. Hai că era okay până acum când mai puteai ieși, dar de când cu ordonanțele militare nimeni nu se mai riscă cu o amendă ca să combine.

„Eu și Alex suntem studenți și suntem cu părinții în momentul de față, la sute de km distanță, de 2 săptămâni, deci fără sex în perioada asta, în condițiile în care în mod normal stăm împreună. Fiind cu familia, nu avem nici intimitate ca să facem alte lucruri, cum ar fi pe video sau pe telefon, pentru că nu știi niciodată cine poate să audă sau chiar să intre în cameră, deci asta e, câteva nuduri și atât. Am mai încercat să ne jucăm cu un vibrator controlat la distanță sub pretextul că avem seminar. Au intrat peste amândoi părinții… ” – Anca, 20 de ani

Alexandra, pe de altă parte mărturisește asta:

„Am ajuns să fac sex în mașină. Până săptămâna asta a fost okay, dar acum îi mai trimit o poză cu fundul și atât”

Carantina începe să scoată la suprafață latura poetică din oameni.

Pe Vlad l-a ajutat abstinența din acest punct de vedere. Ar trebui să încerci și tu, cine știe ce Shakespeare se ascunde în spatele masculului feroce care vrei să pari.

carantina

Adică pe bune, până și Dana Budeanu pare că duce lipsă. Ce șanse mai avem noi, muritorii de rând?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1554575374694912&set=a.103012786517852&type=3&theater