bărbat aruncat de la etaj
bărbat aruncat de la etaj

Un bărbat s-a aruncat de la etaj ca să scape de carantină! Incidentul a avut loc într-un centru de carantină din Piatra-Neamț, după ce bărbatul, ieșit din autoizolare, a făcut scandal în locuința soacrei sale fiind sub influența alcoolului, iar escapada s-a finalizat cu un plonjon pe geam de la etajul I.

Bărbatul s-a aruncat pe geam în jurul orei 19:00, în această seară, după ce a consumat alcool, iar la ora 18:00 și-a vizitat soacra și a pornit un conflict în casa acesteia, tot sub influența alcoolului.

Femeia a apelat autoritățile, care s-au prezentat la domiciliul femeii și l-au ridicat pe bărbat, ducându-l pe acesta într-un centru de carantină din Piatra-Neamț. Bărbatul în vârstă de 35 de ani de etnie romă se afla în autoizolare din data de 18 martie!

În jurul orei 19:00, bărbatul s-a aruncat de la etajul I al centrului. Autoritățile au fost înștiințate, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Pentru Mediafax, medicii au declarat că acesta se află în stare bună, este conștient și are fracturi la picioare.