LeBron James în Wakanda

În plină pandemie de Coronavirus, societatea a luat-o complet razna, lumea devenind un joc de „scapă cine poate”. Nenea Ludovic Urban, pardon, Orban, s-a autoizolat la Vila Lac, Cristiano Ronaldo a ales să fugă și el la Madeira, după ce un fundaș de la Piemonte Calcio (Juventus, iertare, de la FIFA se trage) a fost depistat cu Coronavirus, dar cel mai interesant caz este cel al lui LeBron James, marele baschetbalist din NBA, care a realizat că în lumea reală nu prea ai cum să scapi și a fugit în… Wakanda! Nu știți ce-i aia? E țara aia mai dezvoltată decât Japonia din punct de vedere tehnologic și în care se utilizează în principal vibraniu (chestia aia din care și-a făcut Captain America discul de frisbee, ca să nu se ducă cu mâna goală sâmbăta în parc cu cățelul). Deci, hai să vorbim despre fuga lui LeBron James în Wakanda!

Anunțul a fost făcut de starul american pe contul său de Twitter:

După cum se poate înțelege din tweet, acesta nu a plecat singur, ci și-a chemat și familia și tovarășii, motiv de îngrijorare pentru locuitorii statului african, care susțin că „nu a mai fost așa mare invazie de când a venit Thanos”. Știți voi, când căuta el niște pietricele pe malul mării ca să facă Snap că nu-i mergea Snapchat-u‘.

Despre decizia lui LeBron James a vorbit și T’Challa, regele Wakandei și Black Panther part-time, în cadrul unei conferințe de presă video, pentru a nu risca contaminarea cu noul virus:

„Într-adevăr, poporul din Wakanda ar trebui să se simtă mândru de faptul că o astfel de personalitate vine printre noi, poate se hotărăște să înființeze o echipă de baschet aici. De asemenea, e o adevărată lovitură de imagine, pentru că nimeni nu mai dă doi bani pe Black Panther sau pe Răzbunători, de când a murit Tony Stark. Îi urăm ședere plăcută la noi, dar ne îngrijorează gloata de oameni pe care o aduce. Sperăm să nu cauzeze probleme rezervei noastre de vibraniu, altfel le oferim gratuit o vacanță în Italia”, a declarat T’Challa.

Deocamdată nu se știe cu exactitate durata șederii lui LeBron James în Wakanda, dar probabil va reveni odată cu remedierea situației din SUA, sau când Wakanda va suferi o nouă invazie.

Sursa foto: People.com