spital preluat de autoritățile clujene

Primul spital privat preluat de autoritățile clujene! Cauza este nimeni alta decât tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.

Acesta este primul spital public din țara preluat de o autoritate publica, iar in comunicatul trimis marți de către Consiliul Județean Cluj aflam ca spitalul beneficiază de condiții superioare de izolare și tratament și deasemenea, 180 de locuri!

„Consiliul Judeţean Cluj preia Spitalul Polaris şi finanţează operaţiunile necesare tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19. La acest spital vor putea fi primiţi 180 de pacienţi care vor beneficia de condiţii optime pentru tratarea COVID-19. Este vorba despre o premieră naţională, fiind primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19. Unitatea medicală beneficiază de condiţii superioare de izolare şi tratament”, este unul dintre paragrafele din comunicat.

Spitalul este situat în Suceagu, comuna Baciu, chiar langa oraşul Cluj-Napoca.
Primele cazuri de pacienţi infectaţi cu coronavirus au fost internate de la începutul epidemiei la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Dacă vrei să citești mai multe detalii despre Coronavirus, click aici!