Pacient vindecat
Pacient vindecat

Primul pacient contaminat al Italiei s-a vindecat și a fost externat!

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost contaminat pe 21 februarie, acesta le-a povestit jurnaliștiilor experiența prin care a trecut și le-a cerut tuturor să stea acasă.
Doar așa putem evita transmiterea virusului.
Soția gravidă, tatăl lui dar și alți apropiați au fost infectați și ei. Tatăl bărbatului nu a rezistat și a murit din cauza complicațiilor provocate de virus.

Povestea unui pacient vindecat de Coronavirus din Italia, pacientul cu nr.1:

„Îmi aduc aminte internarea în spitalul din Codogno, mi s-a spus că pentru 18 zile am fost la terapie intensivă, apoi am fost transferat în salonul de boli infecțioase, unde am început din nou să am contact cu lumea reală și să fac un lucru simplu, dar frumos: să respir. Din această experiență a mea oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să stea în casă, prevenția este indispensabilă pentru a nu răspândi infecția. Asta poate însemna inclusiv îndepărtarea de persoanele apropiate, de prieteni. Pentru că nu știm cine poate fi contagios. Eu am fost foarte norocos, pentru că am putut fi tratat. Acum s-ar putea să nu fie suficienți medici, personal sau mijloace ca să-ți salveze viața. Din această boală te poți vindeca! (Eu și familia mea, n.red.) vrem să uităm această experiență urâtă și să ne întoarcem la normalitate”, a declarat Mattia.

Lucrurile par să se amelioreze în Italia!

Autoritățile din Italia au anunțat luni seara o scădere a numărului de morți în raport cu bilanțul de duminică.

Din 63.927 de persoane infectate cu coronavirus, 6.077 de persoane din Italia au murit până acum.

În Italia, se înregistrează cea mai mare rată de contagiune din lume: 1.057 de cazuri la un milion de locuitori.

Îndemnul italianului este să stăm acasă!

Sursa foto:Digi24