cu aceeași linguriță

La televizor e panică, pe internet e panică, dar se pare că acest fenomen nu a ajuns și la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca. În plină pandemie de Coronavirus, preoții încă nu au înțeles că oamenii chiar sunt în pericol. Aceștia au împărtășit cu aceeași linguriță zeci de oameni, fără să fie măcar ștearsă înainte de refolosire.

Cel mai mult mă miră prostia oamenilor în cazul ăsta. Nu e ca și cum pe toate posturile de televiziune sunt repetate la nesfârșit aceleași măsuri de siguranță, românii noștri, în afara faptului că nu stau în auto-izolare, aleg să stea cu orele la coadă la biserică și nu au nicio obiecție atunci când văd că aceeași linguriță plină de microbi a trecut prin gura altor 50 de oameni înainte să ajungă la ei.

Acum vine întrebarea: cu ce te ajută alea 10 baxuri de spirt dacă tu încalci orice măsură de auto-protecție impusă de Minister?

Da, și-au făcut provizii, au golit rafturile magazinelor, au uitat de legile morale când era bătaie la supermarket pe două conserve și o pungă de făină, dar uită că trebuie să stea în casă pentru a nu pune în pericol sănătatea lor și a celor din jur. O dată în viață putem salva lumea din fața televizorului cu o bere în mână și atunci ne gândim să ieșim în lume. Ce ironic.

Mai există și varianta că poate s-au gândit că îi apără Dumnezeu de Coronavirus. Îmi pare rău să vă informez, dar vinul nu e dezinfectant.

Reporterii de la Cluj24.ro au surprins niște scene ireale. Inconștiența românilor te va lăsa fără cuvinte!

Dar să nu aruncăm cu pietre în preoții de la Cluj! Nu sunt singurii.

Același caz s-a întâmplat și în Brăila. Zeci de oameni stăteau la coadă să fie împărtășiți. Dar deja nu vă mai surprinde, nu-i așa? Am găsit un video postat pe facebook care m-a făcut să realizez că, de fapt, Coronavirus este virusul prostiei. Toată panica asta și toate morțile inutile pot fi evitate dacă oamenii ar fi conștienți de pericol. Găsiți video chiar aici!

Fiți conștienți de pericolul care ne înconjoară, luați în calcul măsurile de siguranță, și cel mai important, stați acasă!

Pentru a evita situațiile ca cea prezentată mai sus, ai chiar aici măsurile de auto-protecție impuse de Minister!

Autor: Fodor Andra- Maria