exerciții online de simulare Bacalaureat

Criza Coronavirus a dat peste cap sistemul de învățământ. Acesta trebuie să găsească o rezolvare ca elevii să poată susține examenul de Bacalaureat. Tocmai de aceea, ISJ Alba a decis să organizeze exerciții online de simulare a probelor scrise pentru examenul de bacalaureat, conform ziarulunirea.ro.

Aceste probe vor avea loc pe datele de 23 și 25 martie, iar participarea elevilor nu este obligatorie. Prin organizarea acestor simulări online, Inspectoratul Județean Alba își propune să dea elevilor ocazia de a se autoevalua, dar și de a fi motivați să învețe în perioada de distanțare socială.

Nu trebuie să uităm că și tinerii pot fi victimele bolii COVID-19! Aflați mai multe aici!

Subiectele vor fi trimise prin e-mail  unităților de învățământ, vor fi preluate și vor fi transmise electronic, elevilor. Aceștia vor avea la dispoziție 3 ore pentru a le rezolva, apoi vor trimite, tot în format electronic, lucrările. În această perioadă, ISJ Alba oferă suport elevilor și profesorilor care vor să continue procesul educațional de acasă, în mediul online. Astfel, va oferi elevilor ocazia de a se autoevalua prin organizarea unor exerciții online de simulare a exmenului de Bacalaureat.