ascunde numărul deceselor

Acuzații în Rusia: Oficialii ruși ar ascunde numărul deceselor de COVID-19

"în Știri" by

Și cică pe Rusia n-o lovesc problemele! Într-o uniune a doctorilor, autoritățile au fost acuzate de faptul că ascund numărul deceselor de Coronavirus!
Astfel, liderul uniunii susține că oficialii din Rusia ascund decesele provocate de virusul Corona, victimele fiind clasificate drept decedate de pneumonie. Un videoclip în acest sens a fost urcat pe YouTube.
„Când planeta se confruntă cu o epidemie de Coronavirus, Rusia se confruntă cu o epidemie de pneumonie.
Ca de obicei, ne confruntăm cu minciunile autorităţilor”, a declarat Vasilyeva, lidera uniunii.
Acuzațiile au fost negate de mai mulți oficiali, care au afirmat că Vasilyeva încearcă să discrediteze profesia de medic prin aceste declarații.
În momentul de față, în Rusia sunt confirmate în mod oficial 250 de cazuri de Coronavirus și doar o singură persoană decedată, toate astea la o populație de 145 de milioane de locuitori.
Sursa: Mediafax

Un supercomputer a găsit substanțe chimice capabile să oprească răspândirea Coronavirusului! Click aici pentru detalii!

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi