Mulți spun: „WTF! Am fost acolo!”. Noi vă oferim ocazia ca, în fiecare vară a ultimilor trei ani, să fiți acolo. WTF sau Way Too Far Rock Festival se bucură anul acesta de cea de-a patra ediție în perioada 28-30 august, în zona Wonderland, în apropierea aerodromului din Bistrița. Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, iar coorganizator este Asociația POV21.

Încă de la prima ediție din 2017, festivalul a îmbinat mai multe genuri rock și aduce pe aceeași scenă atât nume vechi, consacrate, cât și artiști ai momentului, care vor crea o atmosferă plăcută și greu de uitat.

Trebuie să amintim că la prima ediție pe scenă au urcat Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma. Astfel, în apropierea aerodromului din Bistrița, mii de oameni s-au distrat, au ascultat, fredonat sau chiar cântat împreună cu artiștii.

În 2018, cea de a doua ediție a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție document, care și-a îmbogățit palmaresul cu trupe precum Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Vița de Vie, însă având alături și alte trupe foarte cunoscute din România.

La ultima ediție, cea din 2019, evenimentul și-a mutat locația în Oradea, unde, de asemenea, s-a bucurat de notorietatea pe care a căpătat-o pe plaiurile natale. Printre trupele pe care le-au avut atunci alături se numără: Bucovina, Vița de Vie, Implant pentru Refuz, 7 Pași sau Dirty Shirt.

După ce în fiecare an Way Too Far Rock Festival a avut grijă să treacă încet-încet în rândul marilor festivaluri de rock din Romania, anul acesta își propune să își definitiveze poziția.

Deja ne bucurăm de confirmări din partea trupelor pentru WTF Festival: Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Infected Rain, Chaos Magic, Implant pentru Refuz, Dash The Effort, Hthethemeth și E-an-na, care își propun un show de zile mari la evenimentul de anul acesta. O altă supriză a acestei ediții constă în alăturarea unui alt gen muzical: divizia hip-hop, care îi va aduce pe scenă pe Paraziții, CTC, Macanache, Sișu, Jianu, Stres și alții.

Așa că, în perioada 28-30 august, pe Wonderland din Bistrița, vă dăm întâlnire la cea de-a patra ediție a WTF. Biletele le puteți găsi pe AmBilet.ro și pe iabilet.ro. Iar, la final, după trei zile de party vom putea exclama împreună „WTF!”.

 

Autori: Ana Retegan și Aurora Uifelean

WTF
WTF