cadavrele victimelor Coronavirusului

Armata Italiană a fost mobilizată astăzi pentru a evacua cadavrele victimelor Coronavirusului din orașul Bergamo din Nordul Italiei, devenit în lumina ultimelor evenimente centrul focarului roșu al răspândirii COVID-19.

La momentul actual numărul morților din Italia a ajuns mai mare decât cel din China, unde virusul și-a făcut prima oară apariția. Astfel, serviciile funerare au fost depășite iar armata Italiană a fost nevoită să intervină cu numeroase camioane pentru a evacua cadavrele victimelor.

Imaginile surprinse de cetățeni arată o coloană lungă de autovehicule care se deplasează noaptea, pentru a prelua sicriele de la cimitir. Un număr de 15 camioane și 50 de militari au fost mobilizabil în vederea transferării acestor corpuri către provincii vecine.

Mai mult, autoritățile de la Bergamo fac un apel și în vederea ajutării în a incinera corpurile victimelor, deoarece și crematoriul din oraș a fost depășit.

Italia a depășit Miercuri pragul de cea mai mare creștere zilnică a deceselor, aproape 500 de decese pe zi. În total, s-au stins în jur de 3000 de persoane iar situația continuă să fie tensionată, după ce elevii și unii muncitori și-au întrerupt activitatea în urmă cu o lună.

Pentru mai multe detalii despre Coronavirus și simptomele acestuia, click aici!

https://twitter.com/BasedPoland/status/1240470914560675842