Top 5 seriale care te salvează pe timp de carantină

Dacă ești în carantină sau dacă pur și simplu ți-ai luat o pauză de la viață și nu știi ce să mai faci, venim în ajutorul tău! Aici ai un top 5 seriale care cu siguranță vor face panica să dispară. Și, stai calm, acest top 5 seriale e universal valabil! Nu ai nevoie de un virus sau de o apocalipsă ca să te faci confortabil pe canapea, cu o pătură pufoasă peste tine și niște liniște bine meritată! Deci, hai să începem!

Also, aici găsești laptop-uri mișto, iar aici televizoare faine. Doar așa, în caz că vrei să te înnoiești de carantină și nu ai pe ce să vezi serialele astea:

Nr.1: Dark

Dark este un serial Science-fiction de origine germană, care are cel mai sumbru și misterios opening posibil (da, soundtrack-ul e genial, pentru cei pasionați nu numai de seriale, ci și de muzică!). Acțiunea se petrece în Winden, Germania, un oraș gri unde toată lumea cunoaște pe toată lumea și care beneficiază de energia unei centrale atomice. Acțiunea începe atunci când un băiețel dispare în pădurea orașului. Serialul pune în scenă natura umană, conexiunile dintre 4 familii aparținând Winden-ului, călătoria în timp, cât și acțiunea și efectele timpului asupra omului. Este probabil unul dintre cele mai bune seriale pe care poți să le vezi, fie că e apocalipsă, fie că totul e normal. Serialul m-a captivat și mișcat. Acesta are tot ce îi trebuie, te ține cu sufletul la gură, plot-ul este atât de complex încât după ce vezi primul sezon vei avea impresia că ai văzut abia primul episod. Îl recomand cu plăcere!

Nr.2: I am not okay with this

„I am not okay with this”, este un serial fantasy și comedy-drama. O are în centru pe Sydney Novak, interpretată de actrița Sophia Lilis. Sydney nu e altceva decât o adolescentă neînțeleasă, închisă în ea. Singura ei scăpare e prietena sa cea mai bună, Dina, interpretată de Sofia Bryant. Syd nu e tocmai ceea ce crede ea a fi, e mult mai specială de atât. Și, cumva, află și ea acest lucru când prietena ei cea mai bună se îndrăgostește de un mitocan, ea, brusc, rămânând singură. Ceea ce o face pe Sydney să fie interesantă nu e altceva decât faptul că atunci când rabufnește distruge totul în calea ei, în mod misterios. Serialul prezintă o poveste de dramă, dragoste și fantezie, care te ține complet rupt de realitate! Este și foarte scurt, îl puteți termina după câteva ore de binge-watching.

Nr.3: Elite

Spaniolii au un talent înnăscut de a face haz de necaz, frații latini se cunosc de la o poștă. Tocmai de aceea aceștia au o producție uimitoare în rândul serialelor. Elite este unul dintre ele, acesta prezentând povestea a 3 elevi de rând, care sfârșesc la o școală plină de copii de bani gata. Cei 3 ies prea tare în evidență, astfel că atrag de partea lor atât prieteni cu timpul cât și dușmani. În urma conflictelor dintre elevi, are loc o crimă. Serialul prezintă ce se întâmplă atât înainte cât și după crimă, nelipsindu-i nici drama nici lacrimile, nici dragostea și geloziile. Dacă vă pasionează natura umană și complexitatea acesteia, Elite este serialul perfect pentru voi. Oare cine să fie criminalul?

Nr.4: Deadly Class

Un serial super fain, puțin no-name (nu e pe Netflix, din păcate). Serialul e atât o dramă încolăcită cu acțiune cât și un thriller de succes. Este bazat pe comic-urile cu același nume. Acțiunea se petrece undeva prin anii 80 și are în centru „Kings Dominion”, o academie de elită pentru asasini, unde elevii sunt adolescenți. Deadly Class urmărește povestea unui tânăr orfan, fără casă, și deziluzionat, care trăiește pe unde apucă și la un moment dat este recrutat de această academie de asasini. Serialul urmărește atât povestea tinerilor asasini cât și viciile lor, natura lor umană și constrângerile asupra cărora sunt supuși.

Nr5: Russian Doll

Russian Doll este un serial American de comedie-dramă, care urmărește povestea Nadiei Vulvokov, în rolul căreia se află Natasha Lyon, o actriță desăvârșită. Nadia este o programator de jocuri pe calculator, are o vârstă nu tocmai neglijabilă și niște obiceiuri foarte toxice. Aceasta ajunge la petrecerea de ziua ei, care are loc în casa celei mai bune prietene, și la un moment dat, moare. După ce moare trăiește și retrăiește aceeași zi la nesfârșit, într-o buclă temporală. În timp ce încearcă să elucideze acest mister, ea întâlnește un bărbat care trece prin aceeași situație. Serialul urmărește misterul morții repetate a Nadiei cât și viața ei tumultuoasă, se poate zice cu ușurință că te va da peste cap.

Și, în final, sper că te-am ajutat și că o să urmărești cu plăcere aceste seriale! Don’t forget to stay safe!

Și, dacă totuși esti cinefil și vrei niște filme captivante, aici găsești câteva.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare