suspect fugit
suspect fugit

Un bărbat suspect de Coronavirus a fugit din Institutul „Matei Balș” din București. În acest moment, Poliția Capitalei caută pacientul, în urma unui anunț făcut de reprezentanții Institutului.

Bărbatul, suspect de Coronavirus fugit din Institut, nu fusese încă supus testelor medicilor, ci urma să fie supus testării pentru infectarea cu COVID-19, însă medicii nu l-au mai găsit și au anunțat imediat Poliția, conform informării de presă a Grupului pentru Comunicare Strategică (GCS).

„Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de Coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, au mai spus reprezentanții GCS.

La ora aceasta, numărul cazurilor confirmate cu Coronavirus a crescut considerabil. De ieri s-au confirmat alte 29 de cazuri până la această oră, iar din cei 29, toți sunt persoane carantinate. Foarte puțini au fost contacți direcți. În total sunt 246 de cazuri confirmate pe întreg teritoriul României, iar autoritățile se așteaptă ca acest număr să crească.

China a anunțat că ar fi găsit medicamentul care doboară acest virus! Vezi aici!

sursa foto: digisport.ro