EURO 2020

E oficial! UEFA amână EURO 2020 din cauza Coronavirusului!

"în Știri" by

Vești proaste pentru fanii fotbalului! Din cauza pandemiei de Coronavirus, UEFA, forul european de fotbal, a decis să amâne EURO 2020 pe anul viitor!

Astfel, este prima oară când Campionatul European va avea loc într-un an impar. În schimb, s-a mai întâmplat ca turneul să fie amânat doar pe timp de război, și anume în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Fiind o ediție aniversară (60 de ani de la prima ediție), competiția ar fi urmat să se dispute în 12 țări, printre care și România, țara noastră trebuind să găzduiască 3 meciuri din faza grupelor și unul din optimile de finală.

Fiind amânat, Campionatul European de fotbal ar urma să se dispute între 11 iunie – 11 iulie 2021, scrie Sky Sports.

Orașele în care ar fi trebuit să se joace EURO 2020:
București (România)
Londra (Anglia)
Glasgow (Scoția)
Dublin (Irlanda)
Roma (Italia)
Munchen (Germania)
Sankt Petersburg (Rusia)
Amsterdam (Țările de Jos)
Baku (Azerbaijan)
Bilbao (Spania)
Budapesta (Ungaria)
Copenhaga (Danemarca)

Sursa foto: JapaneseClass

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi