a scuipat medicii

Când vine vorba de inteligența și creativitatea românilor, nu este nimic de contestat. Suntem o comunitate înzestrată din acest punct de vedere. Dar să fie la fel și în cazul educației, al umanității și al respectului? Un pacient infectat cu Coronavirus internat la spitalul Victor Babeș, și-a dat masca jos și a scuipat medicii care se ocupau de îngrijirea acestuia.

Pe lângă acest gest teribil, pacientul a susținut că nu a călătorit în ultimul timp deși acesta venea din Israel.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, din București, conform Antena 3.

Managerul spitalului spune că medicii în cauză nu sunt în pericol, deoarece erau echipați corespunzător. Dar acest lucru nu îi scuză comportamentul pacientului.

Nu ne mai surprinde nimic, dar acest comportament este sub orice critică și ne pune la îndoială integritatea și educația în calitate de comunitate.

Pentru mai multe detalii despre Coronavirus și care sunt simptomele acestora, click aici!

Autor: Fodor Andra- Maria

1 COMENTARIU