stare de urgenț

Președintele a decis! România a intrat în STARE DE URGENȚĂ!

"în Știri" by

Astăzi, la ora 15:00, Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România. În declarația sa, acesta precizează că națiunea noastră trece printr-o perioadă dificilă, dar putem face față acestei încercări.

„Începând de astăzi se instituie Starea de Urgență pe întreg teritoriul României, timp de 30 de zile. Oricât de greu ar fi să ne adaptăm acestor limitări, aceasta este singura cale prin care salvăm viețile celor dragi nouă. Școlile vor fi închise pentru protejarea copiilor, elevilor și studenților. Activitatea din învățământul preuniversitar și universitar se suspendă.

Foarte important este să limităm povara financiară a cetățenilor în această perioadă de urgență. Serviciile medicale pentru tratarea cazurilor de Coronavirus și a complicațiilor acestora se acordă tuturor persoanelor de pe teritoriul României. Angajatorii și familiile din domeniile a căror activitate este oprită vor beneficia de protecție socială.

Vreau să transmit un mesaj special medicilor și personalului medical: vă mulțumesc tuturor pentru eforturile făcute și cu toții suntem recunoscători pentru munca pe care o depuneți. Aveți mai mult decât oricând grijă de cei apropiați, în special de cei vârstnici și de cei vulnerabili”, a declarat Șeful Statului.

Sursa foto: Digi24

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi