Coronavirus simptome

Coronavirus – simptome și măsuri de siguranță

"în Știri" by

Coronavirusul a făcut tot mai multe decese, iar cazurile cresc exponențial.
Cum poți ști că oamenii sunt infectați? Aici prezentăm simptome și măsuri de siguranță contra acestui Coronavirus:

În momentul în care au febră și/sau tușesc și merg la spital, plămânul este de obicei afectat în proporție de 50% cu fibroză, este prea târziu. Experții din Taiwan ne sugerează: respirați adânc și țineți-vă respirația mai mult de 10 secunde. Dacă o completați cu succes fără tuse, fără disconfort, rigiditate sau etanșeitate etc., se dovedește că nu există fibroză în plămâni, nu indică practic nicio infecție.

Sfaturi serioase excelente ale medicilor japonezi care tratează cazurile de COVID-19:

Toți trebuie să se asigure că gura și gâtul sunt umede, niciodată uscate. Luați câteva înghițituri de apă, cel puțin 15 minute. Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide vor conduce virusul în stomac. Odată ajuns acolo, acidul din stomac va ucide tot virusul.
Dacă nu beți suficient de multă apă în mod regulat, virusul vă poate intra în plămâni. Este foarte periculos.
Dacă vă curge nasul, aveți o răceală comună. Acest nou virus nu este rezistent la căldură și va fi ucis la o temperatură de doar 26/27 grade. Spălați-vă frecvent pe mâini.

Simptomele:

Va infecta mai întâi gâtul, astfel încât vei avea o durere în gât care durează 3/4 zile. Virusul se amestecă apoi într-un lichid nazal care intră în trahee și apoi în plămâni, provocând pneumonie. Acest lucru durează aproximativ 5/6 zile. Cu pneumonia vine febra mare și dificultățile în respirație. Congestia nazală nu este ca cea normală, simți că te îneacă.

Mai multe despre cum să te protejezi de Coronavirus puteți afla de aici!

Respectați starea de urgență și stați pe cât posibil în case. Feriți-vă de Coronavirus și aveți grijă la simptome.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi