18 măsuri globale extreme împotriva Coronavirusului

Conducerea Lidl i-a chemat la lucru pe toți cei 4 angajați din fiecare magazin, ca urmare a celor 18 măsuri globale extreme împotriva Coronavirusului, pentru a putea deschide și casa 2 și casa 3, pe lângă casa 1. De asemenea, vocea care anunță casa deschisă a fost dată pe viteza 1.25x.

În toate regiunile țării se adoptă noi forme de salut: În Moldova, s-a adoptat strategia Ruginoasa. Formele de salut s-au înlocuit cu lovituri de par, dezinfectat în prealabil. În Banat, toți cetățenii și-au pus măști care acoperă inclusiv fruncea. În Ardeal, oamenii încep să se teamă de problemele din Wuhan, și se întreabă când va ajunge și în Europa.

Klaus Iohannis și-a îndreptat atenția spre Groenlanda, deoarece e o destinație de vacanță încă neafectată de Coronavirus.

La ghișeele de toate felurile, angajații pun la dispoziție acum dosarul cu șină. De asemenea, în loc de a reveni miercurea viitoare, ei oferă posibilitatea de a reveni marți, anul următor.

Grecia dă în judecată OMS pentru afectarea turismului intern prin defăimarea numelui zeului local Pan.

Elon Musk grăbește construcția rachetelor pentru a doborî avioanele din capul panicaților.

Armata SUA e pregătită să intervină în orice stat afectat, promițând a scăpa fiecare națiune de pericolul biologic. Prioritate au statele cu economii bazate pe combustibili fosili, mai vulnerabile.

Xi Jinping, președintele Chinei, promite instalarea rapidă a camerelor de supraveghere la nivel național, pentru a-i observa din timp pe cei cu simptome de gripă.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al Californiei, militează pentru embargo pe produsele italienești. Acesta a declarat: „Pasta la vista, baby!”.

După cum a declarat, Coronavirusului  îi este teamă să rămână mult în Coreea de Nord.

Indulgențele Bisericii Catolice se pot cumpăra acum și online, o platformă fiind înființată în acest sens.

Îngrijorată de pericolul biologic, Rusia mai achiziționează încă 324 de tancuri.

Fiind că vin din vechile colonii asiatice, englezii dezinfectează pliculețele de ceai înainte de a face ceaiul de la ora 5.

Icoanele din Biserici au început să lăcrimeze de durere sufletească văzând că oamenii n-au înțeles nimic din măsurile de prevenție și protecție.

Pentru a se conforma recomandărilor, posesorii de autovehicule bengoase parchează acum pe 2 și 3 locuri, păstrând distanța de 1,5 metri.

Cuplurile izolate la domiciliu se ceartă stând cu spatele unul la celălalt.

Marile lanțuri de supermarket-uri dezinfectează toate produsele pe bază de plastic, inclusiv raioanele de legume și fructe.

România se gândește dacă să facă o manevră „patruș-patru” și să se alieze Coronavirusului.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să vă delectați în continuare cu puțin umor, aici avem soluția!
Adrian Muntean
Adrian Muntean
Este student în anul III la Geografie, în cadrul Facultății de Geografie – Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB) - fost elev al Colegiului Național „Iancu de Hunedoara”, Hunedoara. Adrian este un om curios care mereu caută să îi ajute pe ceilalți. Adoră istoria, limbile străine, jocurile video și teologia. Este membru POV din Septembrie 2019 și și-a (re)descoperit prin acest proiect pasiunea pentru scris.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare