HillTop Festival

Dacă la începutul lunii septembrie vă era dor de distracție cu gașca și să vă mai distrați înaintea începerii școlii, HillTop Festival a venit în ajutorul vostru. Astfel, Asociația POV21 a reușit să-și îmbogățească palmaresul cu acest minunat eveniment.

Evenimentul a avut loc pe 13 și 14 septembrie pe Dealul Budacului (Zona Serbările Zăpezii). Un party cu foc de tabără, mâncare, băutură, mii de wați de muzică cu DJ Rocky și filme bune.

hilltop

Prima ediție a acestui festival a fost una horror, cu atmosferă de lună sângerie și filme horror pe fundal… Intrarea a fost liberă. Iar, zona de camping nu a lipsit, astfel că puteați să fiți la locul acțiunii mai mereu.
De restul ne-am ocupat noi. Am avut activități surpriză tipic Pov21 cu care v-au surprins de fiecare dată.

Ecran de 4 metri? Nici nu se putea să fi văzut filme horror altfel. Pe lângă o atmosferă de groază, am avut personaje transpuse în realitate care v-au bântuit seara. Știm că voi, petrecăreților, nu ați fi fost mulțumiți dacă distracția nu s-ar fi întins până în zorii zilei.
Luna plină ne-a acompaniat live, proiectată de pe telescoape pe un ecran gigantic, iar bonus ați avut parte de un film… surpriză!

hilltop

Ei bine, dacă superstiția lui „vineri 13” are rădăcini prin evul mediu (13 octombrie 1307, dată la care au fost arestați majoritatea cavalerilor templieri), conștiința populară actuală leagă această combinație de un film de groază, „Vineri, 13”, peliculă ce contopește ideea de superstiție cu întâmplări horror.

Pentru mine HillTop Festival a fost un eveniment reușit, mai ales fiind voluntară în cadrul lui.

Am împărțit brățări prietenilor și oamenilor prezenți, chiar am sărbătorit ziua unei colege din echipă. Cerul a fost limpede în prima seară, nu m-am putut abține să stau pe spate și să privesc stelele. La unul dintre cele două filme m-am speriat mai mult ce-i drept. Voluntar sau nu, mi-am petrecut două zile cu oameni dragi mie și persoane necunoscute care ulterior mi-au devenit prieteni.

La ediția viitoare ne vom întâlni cu același chef de petrecere, deși nu în aceeași formulă. Vom continua distracția în cadrul HillTop Festival și anul acesta și vă așteptăm la fel de plini de viață, chiar dacă am lăsat atmosfera horror în trecut.