Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro

Președintele Braziliei, primul președinte confirmat cu Coronavirus!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

UPDATE: Președintele Braziliei a fost găsit negativ la testul COVID-19, deși mai multe publicații de renume au declarat în decursul zilei de vineri testul pozitiv. Fiul președintelui, Eduardo, a transmis presei că adevăratul rezultat al testului urmează să fie aflat în seara de vineri. Astfel, după numeroasele examinări, președintele brazilian a fost găsit negativ la testul Coronavirusului. 

 

Liderul Braziliei este primul șef de stat care a contractat virusul COVID-19. Aparent, secretarul de presă, Fabio Wajngarten, a fost la rândul său declarat infectat cu virusul care face înconjurul lumii.

Mai multe persoane celebre au contractat la rândul lor COVID-19. Printre acestea se numără și Tom Hanks, iar mai multe detalii găsiți aici.

Acesta  se întorsese dintr-o călătorie în Statele Unite unde a făcut parte din delegația lui Jair Bolsonaro primită de Trump în reședința sa. Contrar așteptărilor, Donald Trump și vicepreședintele Mike Pence au refuzat testarea COVID-19.

Sursa foto: Adriano Machado/ Reuters

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi