PornHub
PornHub

Gest de solidaritate față de italieni din partea… PornHub! Pentru a-i ajuta în perioada epidemiei de Coronavirus, platforma de filme pentru adulți oferă acces gratuit italienilor la conținutul premium de pe site.

PornHub a emis joi un comunicat de presă în care se arată decizia conducerii de a oferi locuitorilor din Italia acces gratuit la conținutul premium de pe site, în timpul lunii martie, pentru a-i sprijini în timpul epidemiei de Coronavirus.

„Pentru a vă ajuta în perioada petrecută acasă, Pornhub va permite accesul gratuit pe toate secţiunile site-ului, fără a solicita utilizarea cardului.”, se arată în comunicatul de presă.

Decizia este valabilă pentru locuitorii de pe teritoriul Italiei până pe 3 aprilie.

De asemenea, în sprijinul italienilor, cea mai mare platforma pentru adulți va dona toate veniturile ModelHub din luna martie în beneficiul aceleiași țări.
Anul trecut, PornHub a fost accesat de 42 de miliarde de ori și a înregistrat 115 milioane de vizitatori zilnici. Italia s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai activi utilizatori, in anul 2019, SUA, Japonia și Marea Britanie ocupând primele trei poziții în acest top.

Dacă vrei să mai citești despre efectele pe care le are Coronavirusul asupra societății, aici ai mai multe detalii!

Autor: Bertea Radu


Sursa foto: Digi24