pornhub ofera gratuitate

Pornhub oferă gratuitate italienilor, ca să nu mai iasă la prostituate!

Migrație fără precedent! Cei aproape 40000 de români care au fugit din Italia, acum se întorc, după ce au aflat că Pornhub oferă gratuitate persoanelor din Italia, pentru a le face carantina o experiență mai… plăcută. Decizia canadienilor vine dintr-un motiv nebănuit!

Îl mai țineți minte pe amețitu’ ăla de a-ncălcat carantina din Italia ca să meargă la fetițe? Românaș de-al nostru… Ce-o fi fost în capu’ lui, ne spune chiar el!

Reporter: Bună ziua, vă mulțumim că ați acceptat să ne oferiți acest interviu. Ne-ați putea spune mai multe despre motivul pentru care ați ales să vă riscați sănătatea pentru altceva decât aprovizionarea cu alimente?

Decebal Popescu: Bună ziua, am făcut această alegere, deoarece îmi expirase de curând abonamentul la Pornhub, salariul încă nu-mi intrase, iar toate clipurile gratuite le-am văzut deja.

R: Dar dacă nu v-a intrat încă salariul, cum plănuiați să… găsiți o prostituată dispusă să vă ofere serviciile ei?

DP: Păi, să vedeți, că deja aveam tot discursul pregătit! Aș fi început cu „Hei, fata, ești cumva carantină? Că în a mea nu mai am loc.” și apoi lucrurile ar fi mers de la sine și sunt sigur că să fi funcționat și pe datorie!

R: Dar totuși, ce v-a împiedicat să vă întoarceți în România alături de cei 40000 de români care au făcut acest lucru?

DP: Sincer, în noaptea de dinaintea instaurării carantinei, eram prea ocupat să mă dezinfectez la interior cu niște spirt, așa că am cam ratat momentul.

R: Vă mulțumim, domnule Decebal Popescu pentru interviul acordat.

Aruncați un ochi aici dacă nu știți pățania!

Așadar, canadienii de la Pornhub, auzind despre cum domnul Popescu n-a mai apucat să fugă din Italia, s-au gândit să le dea gratuitate italienilor, pentru a-i determina să nu mai iasă din case.

Totuși, efectul deciziei lor a fost unul total neașteptat. Chiar în acest moment, vama de la Giurgiu este supraaglomerată. Avem reporteri chiar la fața locului în momentul acesta. Georgiana, ai legătura.

G: Bună ziua, chiar acum sunt de vorbă cu un român care a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări. În primul rând, care vă sunt impresiile despre modul în care vameșii gestionează situația.

Intervievat: Vreau să vă spun că în viața mea nu mi-a fost insultată inteligența mai acerb decât atât! Sunt profesor universitar la Universitatea Politehnica, iar comportamentul vameșilor este inadmisibil! Cum adică să mi se vorbească cu un astfel de limbaj de huligani?! Auzi, la ei „Ai greșit carantina, băiatu’ meu! Ai aflat c-ai venit degeaba, ca să faci cale-ntoarsă?”!

G: Vă înțeleg indignarea, dar totuși ce v-a determinat să alegeți calea întoarsă?

I: Sincer să fiu, nici eu nu știu exact… Am auzit că se dă ceva gratis pentru persoanele din Italia și am vrut să văd ce. Cred că ceva filme cu femei. La Politehnică nu prea vedem. Până la urmă, nu cred că-i așa rău să stai în carantină dacă primești chestii gratis. La urma urmei, nici nu mai știu când a fost ultima dată când am primit ceva gratuit din partea statului român.

G: Vă mulțumesc pentru timpul acordat. Vom reveni imediat cu cele mai noi informații!

Dacă totuși și acum vă este necesară părăsirea carantinei din diferite motive, vă recomandăm să o faceți cu precauție, interesându-vă de metodele necesare de precauție aici.

Notă: acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.