Un român din Italia a ieșit din carantină pentru a căuta o prostituată! Acesta a părăsit zona de carantină pe care a fost obligat prin lege să o păstreze și a ieșit pe străzile din Torino. Acesta a fost interogat de către o patrulă de poliție, iar motivul pentru care era în stradă a fost uluitor…

Românul din Italia a părăzit zona de carantină, iar la ora 02:30 aproximativ, a fost întâmpinat de o patrulă de poliție italiană, pe o stradă din Torino. Acesta a răspuns în fața acesteia că se află acolo pentru a căuta o… prostituată. Ulterior a fost acuzat de faptul că nu a respectat normele impuse de Guvernul Italian, a părăsit zona de carantină pentru prevenirea Coronavirusului și putea să pună în pericol viețile altor persoane cu care intra în contact… în speță… prostituata!

Doar supermarketurile și farmaciile sunt deschise în această perioadă, în rest barurile, restaurantele și magazinele au fost închise, de asemenea s-au anulat meciuri de fotbal, competiții, s-a suspendat anul școlar și s-a declarat carantină pe tot teritoriul Italiei.

Măsurile au fost luate în urma primelor infecții și decese, iar până acum, în Italia, sunt peste 12.000 de persoane infectate și peste 830 de decese înregistrate. Doar miercuri au fost înregistrate 2.313 noi îmbolnăviri și 196 de decese.

China a decis să trimită Italiei ajutoare, cu toate că și ea este afectată, respectiv îi va trimite experți în materie de viruși și materiale pentru populație care previn răspândirea acestui virus. Donald Trump a suspendat zborurile din Europa, cu excepție Marea Britanie, spre SUA.