Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au declarat că au fost depistați pozitiv cu Coronavirus! Aceștia se aflau în Australia, în timpul filmării unei noi producții, care centraliza viața lui Elvis Presley!

Actorul și soția sa au fost supuși unor teste și au fost depistați pozitiv, din câte a declarat chiar acesta. Ambii au avut simptomele acestui virus și au apelat la cadrele medicale care le-au confirmat că din păcate sunt purtători de COVID-19!

Acesta se afla în Australia pentru a filma o nouă producție cinematografică de amploare, și anume viața lui Elvis Presley, iar Tom Hanks joacă rolul colonelului Tom Parker, impresarul care l-a ridicat pe Elvis și a creat din el starul anilor ’50.

Mesajul lui Tom Hanks în legătură cu situația sa a fost făcut public: “Hello, folks. Rita and I are down here in Australia, (…)We felt a bit tired like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers, too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the coronavirus, and were found to be positive.”

Traducere în limba română: „Bună, prieteni. Eu și cu Rita suntem în Australia. (…) Ne-am simțit puțin obosiți ca și cum am fi fost răciți și am avut câteva dureri în corp. Rita a avut niște frisoane care au trecut și au revenit. Febră ușoară, de asemenea. Ca să jucăm corect, ceea ce este necesar să facem în lume la ora actuală, am fost testați pentru Coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks a declarat și că vor fi izolați, tratați și feriți de public atâta timp cât va fi nevoie.

Studio-ul de film Warner Bros., care se află în spatele producției filmului, a declarat că: „Sănătatea și siguranța colegilor din companie este mereu prioritatea noastră și vom fi precauți să protejăm fiecare persoană care lucrează la producțiile noastre, de pe toată planeta.”

sursa foto: variety.com