Italia își închide magazinele

În lupta contra COVID-19, Italia își închide magazinele din cauza Coronavirusului! A fost anunțată carantină la nivel național pentru locuitorii Italiei.

Măsuri drastice au fost luate de toate țările în care s-au anunțat cazuri de Coronavirus, iar acum Italia anunță închiderea tuturor activităților economice, exceptând alimentarele mici și farmaciile. Italia își închide magazinele din cauza Coronavirusului, iar acest lucru trage un semnal de alarmă, mai ales după anunțul făcut de OMS prin care COVID-19 a fost declarat pandemie.

Italia își închide magazinele, totuși, ce lucruri sunt adevărate despre Coronavirus? Miturile despre acesta le găsiți aici.

Până acum, peste 800 de persoane au murit din cauza COVID-19, iar numărul celor infectați trece de 12 400. Giuseppe Conte, Prim-Ministrul Italiei, a declarat că vor urma măsuri și mai mari pentru oprirea răspândirii Coronavirusului.

Un martor de la fața locului a declarat pentru POV21 că „De mâine se complică o grămadă situația. De azi au început să închidă baruri, magazine, în supermarket nu pot să intre mai mult de două persoane pe rând. Nu cred că o să vin curând acasă. Ni se spune să stăm în casă, lumea este panicată, nu mai au mâncare, mor oamenii pe capete aici, cei deja bolnavi”.

Articolul este actualizat cu fiecare anunț nou.