Donald Trump a anunțat că zborurile din Europa spre Statele Unite ale Americii vor fi suspendate, măsura fiind adoptată pentru a opri răspândirea Coronavirusului.

Președintele Statelor Unite ale Americii a declarat într-o conferință televizată faptul că, pentru o perioadă de 30 de zile, zborurile din Europa către SUA se suspendă. Singura țară care rămâne în afara acestei hotărâri este Marea Britanie!

În acest moment, în SUA există 1135 de cazuri de bolnavi cu Coronavirus și au decedat 38 de persoane. În Marea Britanie s-au confirmat 460 de cazuri de Coronavirus. Această măsură va fi aplicată începând cu ziua de vineri, 13 martie, la miezul nopții.

“To keep new cases from entering our shores, we will be suspending all travel from Europe to the United States for the next 30 days. (…) The new rules will go into effect Friday at midnight” – Donald Trump

Traducere în limba română: „Pentru a evita noi cazuri care să intre în țara noastră, vom suspenda toate călătoriile din Europa spre Statele Unite ale Americii (…) Noua regulă se va aplica începând cu ziua de vineri, la miezul nopții.”

sursa foto: voiceofamerica.com