Un bărbat a încercat să vândă o minoră
Un bărbat a încercat să vândă o minoră

Un bărbat a încercat să vândă o minoră unui proxenet pentru 500 de euro!

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să vândă unui proxenet o minoră contra sumei de 500 de euro. Bărbatul de 39 de ani a fost prins în flagrant de polițiști.

Suspect că a făcut trafic cu minori!

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reținut de către procurorii DIICOT, fiind suspect că a făcut trafic cu minori.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 05.03.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la începutul anului 2020, prin inducere în eroare, inculpatul R.V., în vârstă de 39 de ani, ar fi recrutat o victimă de sex feminin în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției”, a informat DIICOT.

Victima a fost ascunsă în mai multe locații din Constanța. În această perioadă, bărbatul a încercat să o vândă unui proxenet, contra sumei de 500 de euro. Planurile lui au fost descoperite și acesta a fost prins în flagrant de către polițiști.

„La data de 09.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului R.V. în momentul în care acesta încerca tranzacționarea victimei către o altă persoană, în schimbul sumei de 500 de euro”, au mai transmis reprezentanții DIICOT.

Marți, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Tot ce știm despre victimă este că aceasta este minoră.

Întrebarea rămâne: cum s-a ajuns în această situație?
Unde au fost părinții fetei?

Despre valori morale nu mai vorbim. Este clar că lipsesc în acest caz. Am ajuns în anul în care traficul și infracțiunile sunt la ordinea zilei. În anul în care ne pierdem încrederea în oameni, deoarece nu știm cine sunt și care sunt intențiile adevărate ale acestora.