polițist acuzat că racola fete

Șapte percheziții într-un dosar penal în care sunt vizați doi angajați ai IPJ Hunedoara și alte persoane suspectate de corupție au fost efectuate marți, de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție din Hunedoara, Alba și Caraș Severin.

Ce a urmat după aceste inspecții? Potrivit unui comunicat transmis de DGA, cercetările au început în 2019. Atunci s-a dezvăluit faptul că un poliţist folosea metoda „loverboy”, acest polițist fiind acuzat că racola fete pentru prostituție.

Până la această oră, anchetatorii ştiu despre 3 fete racolate, toate majore.

Același polițist acuzat că racola fete pentru prostituție a intervenit, în decembrie 2019, pe lângă un coleg de al său pentru a-l determina să nu dea amendă unui cunoscut prins încălcând rereglementări rutiere. Probabil că se putea intui încă de atunci în ce măsură era acesta „un polițist corect”, căci dacă abuzăm de putere în cazuri mai mici, de ce să nu abuzăm și pentru cauze mai mari?

Suspect de proxenetism, polițistul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara.