UBB își închide toate facultățile
UBB își închide toate facultățile

UBB își închide toate facultățile din cauza COVID-19! UBB a hotărât în această dimineață să închidă facultățile, ca metodă de prevenire a virusului COVID-19. Studenții au primit o hotărâre în scris privind suspendarea activitățior didactice în Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. UBB își închide toate facultățile din cauza COVID-19!

De asemenea, aici aveți informații despre hotărârea de a închide școlile.

Consiliul de administrație UBB a hotărât să suspende toate activitățile față în față, precum și ale evenimente derulate în cadrul Universității, care implică prezența mai multor persoane (conferințe, lansări de carte, prelegeri, workshop-uri etc) în perioada 11-22.03.2020.

Activitățile didactice vor urma să se desfășoare în mediul online. Ca urmare a acestei măsuri de prevenire, facultățile vor folosi platformele e-learning funcționale, alte mijloace electronice de care dispun sau vor fi puse la dispoziție de DTIC al UBB.

Pe de altă parte, activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat Rectoratului.

UBB își închide toate facultățile

Sursa foto: Alamy